søndag den 19. juli 2009

Sverige


Så er vi hjemme fra ferien igen, vi tog op til fars hus i Sverige i mandags, det tog os 12,5 time at køre derop, vi kørte hjemmefra kl. 4 om morgenen og var fremme kl. 16.30. Men så havde vi også været inde og spise morgenmad, inde i Skövde og handle, spist hurtige klapsammen-svensker-fladbrød på en rasteplads, og handlet endnu engang. Men alt i alt gik turen fint, vi var godt nok spændt på hvordan Matilde ville klare det, men det gik utroligt let med hende! Og Kristine har jo prøvet det flere gange, så hun var forberedt...
Ved det første hus i "byen" hvor fars hus ligger, så Kristine sin første elg, den lå oppe ad skråningen og hyggede sig i solen.



Vi var selv i huset indtil fredag morgen hvor far og Ketty også kom op, her sidder vi så ude på terrassen og hygger os, så de kan sove lidt, de kørte hele natten uden stop.







Fredag aften stod den på grillede hakkebøffer af elgkød. Min far går på jagt deroppe og får hvert år en del af det kød, fra de dyr som er blevet skudt. Vi kan vældig godt lide det...
















Senere samme aften tog jeg dette billede, af huset set fra vejen, kl. var elleve og det var simpelthen så lækkert vejr.

Selvom vi først havde bestemt os for at køre hjem søndag formiddag, valgte vi alligevel at køre lørdag ved halvfem-tiden, på den måde ville en stor del af turen være på et tidspunkt hvor Matilde alligevel sov og der er heller ikke så meget trafik. Vi var hjemme kl. 3 søndag morgen, så vi har alle været meget stille idag. Men selvom det var sent vi kom hjem, ville Matilde ikke i seng, hun ville altså gerne lige lege lidt først, men efter en halv time, ville hun nu alligevel gerne med i seng, hvis hun altså lige kunne ligge hos os.

1 kommentar:

  1. Dejlig at høre at I har haft det godt, der ser også meget hyggeligt ud og meget flot klaret af Matilde med så mange timer i bil.
    Håber vi ses på torsdag.
    Knus Dorthe

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.