mandag den 26. april 2010

Konfirmation

Kristine og jeg hjalp hos en veninde i går som holdt konfirmation, for sin yngste søn, det var rigtig hyggeligt, men hold da op hvor bliver man træt, når man har spurtet rundt i 8 timer. Kristine gjorde det rigtig godt, og hun mente da godt hun ville sige ja, hvis der var andre der spurgte om hjælp!
Så jeg var bare glad for at jeg ikke skulle arbejde hjemme idag, for så var jeg da nok endt inde på sofaen med en god bog ;)

mandag den 19. april 2010

Tag away

Jeg har brug for en masse små kort som kan gives væk, og fandt så ud af at jeg kunne lave tags/manillamærker uden at det koster en formue! Jeg købte en æske med 1.000 i str. 7x14, så det varer da lidt inden jeg løber tør.
Og så gik jeg igang med stempler og sværte i lange baner, mine fingre er konstant beskidte, men det er temmelig sjovt, jeg laver små serie på 6-8 stk, og så vælger jeg ellers tilfældigt eller hvad jeg lige føler for, og så går det løs, jeg har hele weekenden haft 2-3 serie igang samtidig, da de jo skal tørre ind imellem, det er en rigtig fin måde også at få prøvet nogen farve- eller stempelkombinationer af på, så jeg glæder mig til at skulle videre med de to serie som er grundmalet, måske jeg får tid i aften!

Her er et lille gruppebillede af nogen af mine nye venner ;)


Ja og så lavede jeg jo bordkort sammen med min veninde igår eftermiddags, jeg havde forberedt det hele, skulle bare godkendes og printes! Så vi gik igang, jeg skulle skære selve kortet hvorpå navnet stod, og der var kun lige det antal papirer der skulle bruges, og naturligvis skærer jeg forkert fordi vi står og snakker, øv!
Men det allerværste var at da jeg lige printede en opskrift ud i morges, kom den ud på et ark af det papir, som der alligevel havde været tilovers, og jeg kan ikke købe der hernede - dobbelt øv øv!
Så nu skal jeg ud i en redningsaktion, måske lykkes det - håber i hvert fald!

fredag den 16. april 2010

Haven kalder

i den grad, så vi har været meget ude de sidste par dage, og hunden er blevet skør! Der bor en pigehund 1/2 km herfra, som vist nok er i løbetid, det er Oliver i hvert fald, hvis han lukkes ud, styrter han lige ud på vejen og ned til hende, normalt kan går han frit omkring på vores grund uden problemer, og derudover bruger han det meste af dagen på at hyle eller pive, og indimellem hyle som en ulv! Puha efter 14 dage, er han udrydningstruet! Jeg arbejder hjemme tre dag om ugen, og man bliver faktisk rimelig hys, når man har hørt på det i alle vågne timer - og det mest mærkelige er at han er 8 år, og først startede på det show sidste år...
Nå tror der kun en en uge tilbage endnu - så måske overlever vi begge..

Og så lige et kort




Jeg lavede det i weekenden, på messen i Roskilde stod der en pige fra Sløjd-detaljer og lavede kort med afmaskning af to gange, det skulle jeg lige prøve og det her blev så resultatet, jeg skal helt sikkert prøve det igen.

I weekenden bliver jeg nødt til at få lavet et par konfirmationskort, et dreng og et pige, må se at få nogen ideer..

onsdag den 14. april 2010

Det var alligevel for kedeligt

at der ikke var noget på indlægget på kortet fra igår, så jeg har lige stemplet lidt på det inden det røg i en pose, og heldigvis passede de i størrelsen, lidt heldig har man da lov at være!
Jeg blev godt nok overrasket idag, jeg prøvede for første gang at bestille billeder fra Snapfish i mandags, og til min store overraskelse så kom posten med dem idag! Sendt fra Tyskland, det var godt nok hurtigt..

Nå men til dagens kort, som jeg også lavede i weekenden af de samme papirer som det igår
Jeg har stemplet med turkis på det turkis kort, et ornament bag det røde papir, tekst i bunden og en sommerfugl i venstre hjørne, men det er næsten ikke til at se på billedet, så her er et nærbillede


Det er stadig ikke let at se men man kan godt ane det, og til sidst indlægget også

Indlægget har fået samme stempel - jeg er vild med de farver og papiret og glæder mig til at komme lidt mere igang
Håber i alle får en dejlig torsdag

tirsdag den 13. april 2010

Nyt papir

Selvfølgelig skulle jeg have prøvet noget af det nye papir efter lørdagens indkøb, og da jeg jo selvfølgelig havde glemt at jeg var løbet tør for cellofanposer til de firkantede kort, gik jeg igang med nogen receptkort, jeg tror de kan være i de andre poser jeg har, har faktisk glemt at tjekke! Men her er i hvert fald første kort jeg lavede. Jeg var ellers stoppet med at putte i kurven i lørdags, indtil jeg lige stødte på det her papir fra MME, de farver er bare så dejlige, så jeg tog en del forskellige fra den serie, måske alle?


Efter at jeg var færdig hældte jeg lige en kop kaffe ud over det røde velourbånd, så nu har jeg 15 m bånd med kaffeduft..

Indlægget til kortet kunne godt lige have fået lidt pynt, men sådan blev det ikke denne gang, sjovt nok er det altid lettere lige at se hvad der er galt når man får taget et billede!

Og så fik pigerne og jeg lige jordbær med chokolade på, her til aften, men da tålmodigheden ikke rakte til at chokoladen stivnede helt, kom det til at se sådan her ud - Kristine ville ikke have sit billede vist frem, så her er bare lige et lille kig på Matilde

Heldigvis havde jeg taget et par våde klude med ind, for kønt var det ikke ;)

mandag den 12. april 2010

Lidt er der da sket

bare IKKE her på bloggen, hold da op det er længe siden jeg lige har fået opdateret, men først påske og her i weekenden var vi (Kristine, Piwi, Lea, Trine og jeg) i Roskilde til Hobbymesse. Vi startede i Love2scrap, som lå lige i nærheden! Mit første besøg i en rigtig scrapbutik-IRL, ellers er det altid netbutikker! Puha, det gik ikke så godt, sådan noget papir og dims fylder ingenting i kurven, men uha da hvor det hurtigt løber op, så jeg blev reddet af Trine, som straks gav mig min fødselsdagsgave, liidt på forhånd, så længe er der da ikke til juni :D
Nå men jeg har faktisk lavet to kort allerede i sidste uge, men bare ikke lige fået taget billeder, de er lavet af nogen rester fra MME og BG, som jeg syntes skulle bruges op nu, der ligger selvfølgelig stadig noget tilbage, men det bliver nok brugt, her er de:
De ser så kedelige ud i farverne, men IRL er det dejlige varme farver.

Her skal i se hvordan der hygges med Naruto eller andre japanske tegnefilm som kan ses på nettet:


Og endelig vores byggeprojekt, som også er kommet lidt længere end her, faktisk har vi fået dør i og der er påbegyndt isolering af ydervægge og der stritter ledninger ud overalt, så det går fremad.
I aften skal jeg hjælpe en veninde med at lave bordkort til sønnens konfirmation om et par uger, så det var alt for i dag! Forhåbentlig går der ikke helt så længe til næste gang, jeg har nemlig lige fået lavet 3 receptkort, med nogen af mine nye indkøb, havde bare ikke tid til billeder....